Pork Congee

€0,00
IVA Incl.
Non disponibile
Ingrediënten:
Soep
1 ½ kopje korte - korrelige rijst
2 kubus kip bouillon
Water 1500 - 2000 ml.
1 raap (in stukken snijden)
2 koriander wortels
http://www.thaifoodstyle.com/sites/default/files/PorkCongee40.jpg
Varkensvlees Mengsel
250 g. gemalen varkensvlees
1 theelepel maïsmeel
1 eetlepel oestersaus
1/2 eetlepel sojasaus
1 theelepel gemalen peper
http://www.thaifoodstyle.com/sites/default/files/PorkCongee41.jpg
Andere ingrediënten
2 eetlepels Thaise koriander, fijn gesneden
2 eetlepels van de lente ui, in dunne plakjes gesneden
3/4 kop Kop van Ginger, in dunne plakjes
1 eetlepel van gebakken knoflook

Koken Methode:
     Varkensvlees Mengsel
Meng de gemalen varkensvlees met oestersaus, sojasaus, maïsmeel en gemalen peper en meng goed, gemarineerd en maak er gehaktballen van.
     Soep
Kook 1 liter water op matig tot hoog vuur, voeg koriander wortel en gesneden raap. Als de soep kookt, voeg dan 1 blokje kipbouillon, kook gehaktballetjes totdat het gaar is, voeg 2 eetlepels sojasaus en ½ eetlepel zout toe. Laat het koken gedurende 5 minuten, haal het van het vuur af.
http://www.thaifoodstyle.com/sites/default/files/PorkCongee43.jpg
Congee Methode
In een grote pan: breng de rijst en 1 liter water aan de kook en voeg dan 1 blokje kip bouillon toe. Totdat het een dik en romig geworden pap is, ongeveer 1 - 1 ½ uur.
Serveer in een kom en bestrooi met lente-ui (fijn gesneden), gerasptegember, gebakken knoflook en gemalen peper.
Nessuna specifica trovata...
Nessun commento trovato...
Recepten (27) | Voorgerecht (6)
Aggiungi »
Utilizzare le virgole per separare i tag.
Prodotti correlati
HEALTHY BOY Luce salsa di soia (F1) 700ml
ซี อิ๋ ว ขาว Premium Thin salsa di soia da ragazzo sano, il mosto salsa di soia nella vostra cucina per le cucine asiatiche.