ARAWAN Bloem voor Coconut Pudding 1060g

€3,40
Incl. btw
Niet op voorraad
Kanom   Krok   Bloem   van   Arawan   is gereed   gemengd   bloem   tot   Thais nagerecht   (Kanom   Krok) te maken.   Kanom   Krok   bloem   is   een   traditionele Thaise   dessert, bereid   met kokosmelk.   Kanom   Krok   bloem   komt met   koken   instructie en   een   maatbeker   op de verpakking.

Hoe om te koken Kanom Krok

7 1/2 kopje kokosmelk en 1 pak kant en klare meel Erawan Brand. Meng ze goed samen. Kook 10 kopjes water. Giet het water op de voorbereide bloem en roer goed. Dit is voor het maken van de vulling.

Ingrediënten van de Topping

Bereid 5 kopje geconcentreerde kokosmelk, 2 1/2 kopje geraffineerde suiker, 2 1/2 theelepel zout, en meng ze goed door elkaar.

Stel de Kanom Krok schimmel op het fornuis. Gebruik een beetje matig vuur. Breng plantaardige olie in alle vormen. Zodra de gehele matrijs warm, vul de te bereiden suspensie in 3-4 vormen tot volledige te volgen door het vullen van de topping. Herhaal dezelfde stappen voor de andere schimmels. Dan sluit de deksels voor 5-8 minuten. Open de deksels te observeren. Als de rand van de mallen bruin en knapperig, graven Kanom up van de mallen. Als willen gesneden pompoen, taro, maïs, ui of geroosterde sesam toe te voegen aan de bovenkant van Kanom, voeg in voor het graven uit de mallen muf.

Original Recipe

Verwarm de voorbereide topping ingrediënten. Zodra de kokosmelk warm is, neem het ophalen snel, (Dit zal helpen voorkomen kokosmelk draaien muf.) Zorg ervoor dat gesneden pompoen, taro, maïs zijn goed gekookt alvorens ze op de top van Kanom.

Belangrijk: Gebruik nooit hoog vuur in Kanom Krok maken.

Typische analyse: Kanom Krok meel

Fysische en chemische eigenschappen:

Inhoud Specificatie
Vochtigheid
12,00-13,00%
droog Substance
87,00-88,00%
Vet (dw)
0,30%
As (dw)
0,30%
Eiwit (dw)
6,00-7,00%
Fiber (dw)
0,20%
Koolhydraat (dw)
79,65-80,65%
pH (10% Slurry)
6,0-7,0
Zwaveldioxide
Geen
Deeltjesgrootte
Niet meer dan 160

Viscositeit: Brabender viscograaf (700 cmg.) Onder toepassing van 30 g. (Dw) rijstmeel gesuspendeerd in gedestilleerd water 450 ml. heeft bij benadering:
Max Gelatinisering temp.
70 o C
Peak viscositeit bij Gelatinisering temp.
150-250 BU
Piek viscositeit na koelen tot 30 ° C
350-450 BU


Kleur van het poeder:

L (lichtheid)
95.75
Een groen)
-0.31
B (geel)
2.67

Kleur van Kanom Krok Bloem met water na het stomen:

L (lichtheid)
63.45
Een groen)
-1,94
B (geel)
4.52

Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Geen tags gevonden...
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.