Chu chee pla zalm

€0,00
Incl. btw
Niet op voorraad
Ingrediënt

1/2 eetlepel rode curry pasta
1/2 eetlepel Panang curry pasta;
200 ml kokos Melk
2 eetlepels vissaus
2 eetlepels palmsuiker
100 ml  plantaardige olie
400 g zalmfilets
5 Thaise zoete basilicum
1 kaffir limoen blad, fijn gesneden
1 warme rode chilipeper, fijn slice

Voorbereiding

Maak eerst de Chu Chee saus. Verwarm de kokosmelk in een middelgrote pan en voeg de curry pasta's toe. Kook al roerend, gedurende ongeveer 5 minuten, tot de curry pasta olie scheidt en stijgt naar de oppervlakte. Voeg de kokosmelk, de vissaus en palmsuiker en laat 7 minuten sudderen, vaak roeren. Zet het opzij en houd ze warm.

Verhit de olie in een koekenpan en bak de zalm tot ze goudbruin zijn. Voeg af en toe de saus erbij, roer zachtjes aan de vacht van de zalm. Leg de zalm op een schaal, doe de saus er overheen en garneer met blaadjes basilicum, kaffir limoenblaadjes en gesneden chili.

Medium-hot
Serveer 4 als onderdeel van een Thaise maaltijd
Voorbereiding en kooktijd: 30 minuten

 
Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Hoofdgerecht (10) | Recepten (27)
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Gerelateerde producten
COCK Panang Curry Paste 50g
นํ้าพริกแกงแพนง
Meer info » €0,80
COCK Rode Curry Paste 50g
นํ้าพริกแกงเผ็ด
Meer info » €0,80