Garnalen Tempura

€0,00
Incl. btw
Niet op voorraad

Garnalen Tempura

Ingrediënten
voor 3-4 personen

Lobo tempura Meng 1 pakje
Lobo Panko paneermeel 1 pakje
Garnalen 500 g
Koud water 1 kopje

Voorbereiding

• Verwijder de garnalen hoofd, maar laat de staart eraan. Peel, devein en reinig de garnalen.
Plaats drie tot vier diagonale sneden op hun buik, afhankelijk van hun grootte.

• Leeg de inhoud van tempurabeslag in koud water en meng. Roer tot alles goed gemengd is, maar wees voorzichtig dat het niet te lang duurt.

• Houd garnalen door de staarten en doop het in beslag tot alles goed bedekt is.
Doe ze daarna in Panko broodkruimels.

• Zet ruime hoeveelheid olie in een koekenpan en breng het aan op de hoog vuur. Zodra olie heet is, minder warmte, leg de garnalen op zijn kop om ervoor te zorgen dat ze meteen naar buiten komen als ze worden gekookt. Verwijderen uit olie en dep ze droog.

Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Recepten (27)
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.