Gestoomde garnalen met bonen Vermicelli in Klei pot

€0,00
Incl. btw
Niet op voorraad

Gestoomde garnalen met Bean Vermicelli in Clay Pot

Ingrediënten (voor 2 personen)

Lobo Potted Seafood Kruiden Plakken 1 pakje
Bean vermicelli 100 g (3,5 oz)
Reuzel of spek 100 g (3,5 oz)
(of) plantaardige olie 3 eetlepels
Garnalen 300 g (10,5 oz)
Gehakte Chinese selderij 2-3 komt voort

Voorbereiding

• Was de garnalen grondig en verwijder de schild.
 Kook de bonen vermicelli in water tot ze zacht zijn. Hak in kortere snaren en vermengen met andere ingrediënten.
 Slice reuzel of spek in 10-15 stukken, en leg ze in de pot bodem.
Plantaardige olie kan worden gebruikt als vervanging voor reuzel.
• Plaats Chinese selderij, vermicelli en garnalen in de pot.
• Sluit het deksel en zet de pan op laag vuur gedurende 15-20 minuten.Serveer warm.


Tips

• Niet de garnalen te lang stomen.
• Serveer met Thaise zeevruchten dipsaus om de smaak (optioneel) te verbeteren.
• Naast garnalen, kan dit Potted Seafood kruiden pasta worden gebruikt met krab, mosselen of sint-jakobsschelpen afzonderlijk of als mengsel.
• Keramische en roestvrij stalen pannen kunnen worden gebruikt als een aarden pot is niet beschikbaar.

Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Recepten (27)
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.