Kruidige Thai Gefermenteerde varkensworst (Nam)

€0,00
Incl. btw
Niet op voorraad
Kruidige Thai Gefermenteerde varkensworst (Nam)


Ingrediënten (voor 8-10 personen)

Lobo Nam Powder kruidenmix 1 pakje
Mager varkensvlees (gekoeld) ½ kg (17,5 oz)
Gekookte varkenszwoerd (gekoeld) 250 g (9 oz)
Grof gehakte knoflook 3 eetlepels
Chilli Pepper (Bird chili) 10-20


Voorbereiding

• Was mager varkensvlees ½ kg in koud water en dep vervolgens droog met keukenpapier. Start met het snijden van vlees en dan chillen. Leg het daarna in de vriezer.
• Reinig de gekookte varkenszwoerd 250 g met koud water en dep vervolgens droog met keukenpapier. Snijd het in het midden-en lange stroken rond 1-1 ½ cm. Koel het in de vriezer.
• Leeg de inhoud van de Nam Powder kruidenmix samen met Nam zout in de gehakte varkensvlees. Snel Kneed het mengsel, terwijl het vleesnog koud is.
• Voeg varkenszwoerd, knoflook en chili vogel. Kneed het mengsel snel.
• Verpak het mengsel in een plastic huls of plastic zakken. Druk op omde lucht te zuiveren en stevig omwikkelen met rubber banden.
• Laat bij kamertemperatuur gedurende 24 uur dan dienen. Deze voorbereiding kan een week duren wanneer ze worden bewaard in de koelkast.

Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Recepten (27)
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.