Tom Yum Kung (garnalensoep)

€0,00
Incl. btw
Niet op voorraad
Garnalen in pittige Tom Yum Soep

Ingrediënten

(Voor 2 personen)
Lobo Tom Yum pasta 1 pakje
Gepelde verse garnalen 200 g
Straw champignons 100 g
Niet-gezoete, gecondenseerde melk ¼ kopje
Water 1 ¾ kopjes
Grof gemalen chilipeper vogel
Korianderblaadjes voor de garnering
Vissaus
Limoensap



Voorbereiding

• Breng het water aan de kook en voeg dan Tom Yum Paste. Kook even.
• Voeg garnalen en stro champignons. Kook gaar.
• Voeg niet-sweetenened, gecondenseerde melk en roer voor een tijdje. Haal het van het vuur en maak het op smaak met vissaus, limoensap en gemalenchilipeper. Doe alles in een kom, strooi er korianderblaadjeserover en serveer warm.




Tips

• Straw paddestoelen kunnen worden vervangen door Eryngii champignons, oesterzwammen, Hongaars champignons of champignons.
• Een pakje Lobo Tom Yum Paste.
• Wacht tot het water wordt gekookt voor het toevoegen van garnalen. Zo niet, dan garnalen uitstoten vieze geur.
• Als garnalen zijn klein, add paddestoelen eerste, zodat garnalen niet te gaar bij geserveerd.


Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Recepten (27) | Voorgerecht (6)
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.