Varkensvlees Congee

€0,00
Incl. btw
Niet op voorraad
Ingrediënten:
Soep
1 ½ kopje korte - korrelige rijst
2 blokjes  kip bouillon
Water 1500 - 2000 ml.
1 raap (in stukken snijden)
2 koriander wortels
http://www.thaifoodstyle.com/sites/default/files/PorkCongee40.jpg
Varkensvlees Mengsel
250 g. gemalen varkensvlees
1 theelepel maïsmeel
1 eetlepel oestersaus
1/2 eetlepel sojasaus
1 theelepel gemalen peper
http://www.thaifoodstyle.com/sites/default/files/PorkCongee41.jpg
Andere ingrediënten
2 eetlepels Thaise koriander, fijn gesneden
2 eetlepels van de lente ui, in dunne plakjes gesneden
3/4 kop Kop van Ginger, in dunne plakjes
1 eetlepel van gebakken knoflook

Koken Methode:
     Varkensvlees Mengsel
Meng de gemalen varkensvlees met oestersaus, sojasaus, maïsmeel en gemalen peper en meng goed, gemarineerd en maak er gehaktballen van.
     Soep
Kook 1 liter water op matig tot hoog vuur, voeg koriander wortel en gesneden raap. Als de soep kookt, voeg dan 1 blokje kipbouillon, kook gehaktballetjes totdat het gaar is, voeg 2 eetlepels sojasaus en ½ eetlepel zout toe. Laat het koken gedurende 5 minuten, haal het van het vuur af.
http://www.thaifoodstyle.com/sites/default/files/PorkCongee43.jpg
Congee Methode
In een grote pan: breng de rijst en 1 liter water aan de kook en voeg dan 1 blokje kip bouillon toe. Totdat het een dik en romig geworden pap is, ongeveer 1 - 1 ½ uur.
Serveer in een kom en bestrooi met lente-ui (fijn gesneden), gerasptegember, gebakken knoflook en gemalen peper.
Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Recepten (27) | Voorgerecht (6)
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Gerelateerde producten
HEALTHY BOY Lichte sojasaus (F1) 700ml
ซีอิ๋วขาว Premium dunne sojasaus van gezonde jongen, de must sojasaus in uw keuken voor de Aziatische keukens.
Meer info » €2,90