Mung Bean Vermicelli 80g

วุ้นเส้น อย่าง ดี เส้น เหนียว นุ่ม

Artikelnummer: 725
Aantal: 6
Duidelijke noedels staan ​​ook bekend als cellofaan noedels, bonen draad noedels, transparante noedels en glazen noedels.

Duidelijke noedels zijn gemaakt van mung bonen. Veel Thaise mensen die op een dieet zijn, vervangen duidelijke noedels voor rijstnoedels.

Zacht in warm, warm of koud water (afhankelijk van wat u maakt) voordat u kookt. Hoe warmer het water, hoe meer water de noedels opdoen en hoe zachter ze worden en de kleverige het buitenoppervlak. Dit leidt tot een aantal duizenden regels over wat voor soort gerecht het soort soaking doet. Voor het afwasgerecht (waar het water in de noedels kan worden gebakken), doe het in warm water. Gebruik warm water voor gerechten, zoals Thaise lentebroodjes. Voor roergebakken noedels, week in koud water anders zullen de noedels overdreven kleverig zijn. De noedels worden ontdooid wanneer ze ondoorzichtig worden en zacht zijn (zoals gekookte spaghetti). Nadat de noedels zijn gekookt, worden ze duidelijk. Hoogwaardige noedels zouden niet moeten blijven groeien als ze lang in water of soep worden geweekt.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen