ROYAL THAI Bruine rijst

  • Bestel 5 voor €2,00 per stuk en bespaar 5%
€2,10
€2,60
Incl. btw
Brown jasmijn rijst is ongepolijst, waardoor het rijk aan vitaminen, mineralen en vezels. Gekookte bruine jasmijn rijst is licht bruin van kleur met een zoete nootachtige smaak adn heerlijk stevige structuur.
De meeste Thaise jasmijn rijst is gepolijst, maar vandaag de dag de voorkeur aan de toenemende bezorgdheid over de gezondheid, bruine rijst is meer populair in Thailand. Het wordt vooral gewaardeerd als ze worden gekookt als Kao dtohm, gekookte rijst soep, geserveerd voor het ontbijt. Jasmijn bruine rijst kan ook worden gecombineerd met rode cargo rijst in gelijke delen en samen gekookt.

Bruine rijst vergt langer koken dan gepolijste witte rijst. Om de kooktijd te bezuinigen en verhoging van de voordelen voor de gezondheid, pre-weken ten minste vier uur of een nacht in ruim water te dekken. Brown jasmijn rijst kan ook worden gebruikt als een vervanger in recepten vragen om bruine basmati rijst.

Als u op te slaan van alle soorten rijst moet worden opgeslagen in een koele, droge plaats in de originele verpakking tot geopend. Storting op een luchtdichte verpakking eenmaal geopend. Gebruik maken van alle soorten rijst binnen één jaar na aankoop.
Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Geen tags gevonden...
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.